2022. június 25-én ismét Múzeumok Éjszakája a Bihari Múzeumban!

 

Hír hosszabb szöveg
MUZEOPOLY – óriás társasjáték a múzeumban
A program regisztrációhoz kötött!
Állandó kiállításunk nemcsak tárlatvezetés által ismerhető meg alaposabban, hanem egy kevésbé megszokott módon is: társasjátékként! Ebben a 30 perces, körökre osztott csapatjátékban a szerencse mellett szükség lesz a kilenc kiállítási egység bebarangolására. A játék célja műtárgyak összegyűjtése, de könnyen kiderülhet, hogy muzeológusok élete sem móka és kacagás… 😊
Regisztráció:
Tel.:+36-54/402-390
E-mail: biharimuzeum@biharimuzeum.hu


CSALÁDFAKUTATÁS
A program regisztrációhoz kötött!
Mára nagyon sok forrásból gyűjthetünk adatokat saját családfánk elkészítéséhez, azonban ezek közül sok még mindig nem terjedt el a köztudatban. E programunk ezt a hiányosságot kívánja pótolni, mely során az érdeklődök megismerhetik a könyvtár helytörténeti gyűjteménye mellett azokat a szakmai szempontokat, melyek segíthetik a laikus családfakutatókat.
Regisztráció:
Tel.:+36-54/402-273
E-mail: sinkakonyvtar@gmail.com


QR kódos „kincskeresés” a főtéren
Játékos vetélkedőből nem lesz hiány a Múzeumok Éjszakáján, de megértjük, ha valaki inkább önállóan mérné össze tehetségét. Azoknak ajánljuk interaktív kalandjátékunkat, akik saját tempójukban szeretnének feladatokat megoldani Berettyóújfalu ikonikus helyszínein. Semmi másra nem lesz ehhez szükség, csak egy okostelefonra.


ROSSZ IDŐ ESETÉN is várjuk a látogatókat, ez esetben a kültérre tervezett programok a Zsinagóga Kultúrtérben és a múzeum épületében lesznek megtartva.
Azonban a hely szűke miatt néhány programelemtől sajnálatos módon le kell mondanunk.